تبلیغات
object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" id="obj1" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" border="0" style="width: 150px; height: 30px"> آبژدان - طرز تهیه کباب بختیاری در تابه
 

طرز تهیه کباب بختیاری در تابه

نوشته شده توسط :حسین حسین
شنبه 19 مهر 1393-09:16 ق.ظ

مواد لازم :

 روغن برای سرخ کردن 3 ق غ
 پیاز خلالی خرد کرده 2 عدد متوسط
 فیله گوساله خلالی خرد کرده 300 گرم
 سینه مرغ مکعبی خرد کرده 300 گرم
قارچ ورقه ای خرد کرده 100 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
مخلوط ادویه (زیره،جوزهندی،پودر تخم گیشنیز) 1 ق چ
زعفران حل کرده یک دوم ق غ
فلفل دلمه ای خلالی خرد کرده 1 عدد
پیاز و جعفری خرد کرده به مقدار لازم

طرز تهیه : طرز تهیه :

مرغها را مکعبی و گوشت را نواری برش بزنید. پیاز را هم خلال خرد کنید و داخل تابه تفت بدهید تا کمی سبک شود. بعد گوشت را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدهید حدود 4-5 دقیقه ،سپس مرغ را اضافه کنید و آن را هم تفت بدهید.

قارچها را ورقه ای خرد کنید و به همراه نمک و فلفل و ادویه و زعفران اضافه کنید و بگذارید دوباره تفت بخورد تا کاملا مواد بپزد و بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید. این یک مورد را کمی کمتر از مقدار رسپی هم بریزید اشکالی ندارد چون اصولا فلفل دلمه ای طعم غالب دارد و خیلی ها دوست ندارند.

کباب آماده شده را داخل ظرف بریزید و با پیاز و جعفری و نان پیتا میل کنید. اگر هم نبود با نان معمولی. اینقدر خوشمزه است که به نوع نانش فکر هم نمی توانید بکنید.





درباره وبلاگ:



آرشیو:


آخرین پستها:


پیوندهای روزانه:


نویسندگان:


ابر برچسبها:


نظرسنجی:


آمار وبلاگ:


** 1 * * ******* ------------------
-------------------------------





The Theme Being Used Is MihanBlog Created By ThemeBox